Geschiedenis

Tijdens de opening van de nieuwe Noppes was de Stichting Kinderkledingbank Stede Broec uitgenodigd. Mijn lieve collega Deciree Laan vond dat we er in bedrijfskleding heen moesten gaan. “Wie weet wat er uit voort komt.” We hebben met diverse mensen gesproken en daar was een vage afspraak uit gekomen; “omdat onze stropdas zo opviel”.

We hadden een afspraak onder het mom van: “Meiden…..wij hebben grote plannen met jullie….. “ Daar moesten we het mee doen. Zowel Deciree als ik staan open voor dit soort gekkigheid en gingen ‘s – morgens vol goede moed en open – minded naar de afspraak. Wat er vervolgens allemaal gebeurde …

Met trots mochten wij mededelen dat wij vanaf augustus 2015 samen met 2 leraren en de schoolcoach Jacqueline Dijkstra de winkelpraktijk lessen voor de leerlingen van de Praktijkschool van West-Friesland gingen verzorgen!

Dit houd in dat de online – kledingwinkel een echte winkel gaat worden. En, onder begeleiding, door de leerlingen gerund gaat worden.

De winkel is gevestigd in de Praktijkschool van West-Friesland. Wij zijn super blij met dit project omdat dit voor ons onder de ANBI status valt. Dus we gaan helemaal los!!!